学部学生の山川香苗さんが、つくばで開催された国際学会で発表しました。

学部学生の山川香苗さんが、2月9日、10日につくばで開催されたThe 8th International Society of Radiation Neurobiology Annual Meeting (ISRN2018)で“Evaluation of neuronal maturation in vitro using high-content imaging” という題で発表しました。大学院生のMiaoさん、助教の小金澤先生、Puspitasari 先生も発表しました。

Shuchuan Miao, Noriko Koganezawa, Kenji Hanamura, Tomoaki Shirao “NMDA receptor mediates X-irradiation-induced drebrin decrease in hippocampal dentate gyrus.”

Kanae Yamakawa, Noriko Koganezawa, Tomoaki Shirao. “Evaluation of neuronal maturation in vitro using high-content imaging”

Noriko Koganezawa and Tomoaki Shirao “Differential changes of postsynaptic proteins in response to glutamate stimulation.”

Anggraeini Puspitasari, Hiroyuki Yamazaki, Hidemasa Kawamura, Akihisa Takahashi, Yukari Yoshida, Tomoaki Shirao, Takashi Nakano, Kathryn D Held. “X-irradiation of developing neurons causes delayed decrease in cell number and in synaptic related proteins of surviving neurons”