This Content is Japanese Only.

大学院生Mia君の「N-methyl-D-aspartate receptor mediates X-irradiation-induced drebrin decrease in hippocampus」がin pressになりました。

大学院生Mia君の「N-methyl-D-aspartate receptor mediates X-irradiation-induced drebrin decrease in hippocampus」がKitakanto Medical Journalにin pressになりました。現在、この論文をもとに、学位論文を執筆中です。